yet another journey!! and this time its RAYA!!!

holla!! its raya!! yeah, this time dah 3 kali poring beraya kat UTP. bukan apa…budget brader….anyway, this raya is different coz thankfully, amy left his car for us!! and us i mean poring, dexter and gina. all three of us stay becoz…let’s juz say becoz unsubstantial circumstances. unlike previous raya where poring pernah tak makan selama 3 hari sebab cafe tutup, this time dex are able to bring us out from this shithole!! yeah!!

so, menjelang raya, cun2 jugak movi resident evil: afterlife kuar…

serius gua cakap sama lu, JGN TENGOK MOVI HAMPEH NI. gile burok…this movie really emphasize the 3D tech which is really 1950’s….i want to watch superb storyline, not super awesome graphic-shit. boss battle pun hampeh. where the hell did nemesis go hah!! virus g pun tak penah2 poring tgok in real action. ni t-virus je. i oso really doubt that nemesis is entirely terminated…inglorious basterd!!

dah la malas nak balik utp kan. so we decided to go to cameron highland. (sori la amy, bawak keta jauh2….we took great care of ur car, seriously.) dem la jalan cameron tu. cam ular. poring rasa la, ular jauh lebih lurus dari tu. naik pening poring. dah la tinggi kan…gila babeng dizzy….cuaca pulak hujan. time raya pulak tu, on the way nak ke Tanah Rata, jem pulak. what the…. so kitorang patah balik. sempat singgah ladang teh kejap, rehatkan kereta ngan punggung yang dah nak naik kematu. gila cantik view sana wo….simply breathtaking. bes poring cakap sama lu. temperature? hish…sejuk nak mampus. poring pakai baju simple je, tak sngka pulak melancong ke cameron. strawberry? mesti la beli beb. prerequisite tu. poring beli kek~~
nak beli chocolate gak tapi miskin…sob sob sob….

henti jap tepi jalan. bes view eh~~~

ni view2 kat tepi jalan tadi tu.



pastu, kitorang pegi lawat ladang teh pulak!!! gila cantik seh…suggoi!!!





poring amik gambar ni nun di puncak bukit….letih babeng~~~
kat cameron pun bleh peluh gua cakap sama lu….

dex ni pulak tgh henshin nak jadi kamen rider cameron….

gina pulak tengah tunggu bas kat tengah2 ladang teh….ni kemaruk nak balik sarawak ni….

mereka berdua ni pulak tgh berebut sapa nak jadi next tokey ladang teh ni…..macam2….

ni pulak gegambar on the way pegi cameron….




we also stumbled across sumthing really unpleasant. this is actually the tempat pelupusan sampah cameron…..
people, please recycle,reuse,reduce ur waste…for the sake of next gen…

i think thats all!! bes raya kali ni. kalo la amy tak bagi keta tu, memang raya taun ni boring cam taun2 yg lain jugak. makseh banyak2 amy!! and oso tu gina and dex especially, who is willing to drive us all to cameron safely. makseh geng!!

slamat raya suma!! enjoy this raya and dun forgot to luangkan masa cuti anda di malaysia!! there’s a lot of places in malaysia u can visit, and all of them are superb!!!

Advertisements

About poringclan

Poring is everything to me....Poring is my life...Evrything for me is juz... PORING!!! View all posts by poringclan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: